20. august 2022

Stor interesse for fodboldskole til sommer i Hammel

I uge 26 arrangerer HGF Fodbold fodboldskole i samarbejde med DGI, og allerede få timer efter at der blev åbnet for tilmelding, var mange af pladser reserveret.

Faktisk gik der blot 30 minutter, før over halvdelen af pladserne var reserveret, skriver klubben på deres facebookside. Så noget kunne godt tyde på, at der inden længe bliver helt udsolgt, og programmet for ugen ser da også yderst attraktivt ud. Der spilles hver dag fra 9-15, hvor dygtige instruktører og trænere sikrer at alle får ny læring og gode oplevelser med sig hjem.

Der ud over er der frugt og saft, sponseret af Rema 1000 i Hammel samt en spillerpakke med diverse tøj og drikkedunke, og det hele til en pris af 785 kroner.

Vil du sikre dig en af de sidste pladser, så kan du læse mere om hele programmet og hvordan du tilmelder dig på DGIs hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler