24. september 2023

To flotte DM-sølvmedaljer til HGF Badminton

Oprindeligt skulle DM for ungdomshold have været afviklet i Hammel Idrætscenter, men grundet Corona-situationen, er stævnet blevet afviklet i flere forskellige haller landet over, blandt andet i Hammel. HGF Badminton havde flere hold af sted i pinsen, med stor succes til følge.

Mesterskaberne ville normalt være for vinderne af de lokale ungdomsturneringer i de forskellige rækker, men i år har været lidt specielt, fordi man ikke har kunnet nå at færdigspille rækkerne, og derfor har holdene frit kunne tilmelde sig under et “åbent” stævne. Det har været muligt at træne i et par måneder nu, efter nedlukningen der trådte i kraft i december, og derfor fandt Badminton Danmark det nu fornuftigt, at få afviklet DM.

HGF Badminton havde fire hold med, og det blev til to flotte sølvmedaljer, efter mange gode og tætte dyster for de fire hold.

“Det var virkelig godt at mærke stemningen og spændingen i hallerne igen, trods det at mesterskaberne er blevet afholdt stort set uden tilskuere” siger Brian Ovesen og Mette Byrgiel fra Hammel GF Badminton, og nævner at man tydeligt mærker glæden hos spillerne ved, at de nu igen kan komme ud at konkurrere.

På billedet ses Andraws Ablahad, Daniel Skjødt, Kasper Morsing og Katrine Byriel, der vandt sølvmedaljer i deres række.
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler