22. oktober 2024

March mod Ensomhed kommer forbi Hinnerup på lørdag

Hvert år fra uge 32 til og med uge 41 udfører Patrick Cakirli March mod Ensomhed, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i den gode sags tjeneste. På lørdag kommer marchen forbi Hinnerup.

Siden 2017 har Patrick Cakirli brugt sin sommer på at vandre Danmark tyndt for at sætte fokus sin egen og andres ensomhed – og for at samle penge ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, der hvert år støtter et nyt initiativ, som forebygger og afhjælper ensomhed.

​Sidste år samlede marchen hele 230.000 kroner sammen, som gik til Livslinjen, mens der i år samles ind til TUBA, som er en organisation, der tilbyder gratis terapi og rådgivning til unge i alderen 14 til 35 år, der er opvokset i hjem med alkohol- eller stofmisbrug.

På lørdag går marchen, med Patrick i front, fra Aarhus og ender dagen i Hinnerup, hvor der også overnattes. Her er der mulighed for at deltage i fællesspisning, som De Blå Spejdere i Hinnerup arrangerer. Spejderne disker op med lækkerier fra grillen med dertil hørende tilbehør, og der er mulighed for at købe drikkevarer, mens man gratis kan drikke saftevand og vand. Tilmeldingsfrist er 11. september via den begivenhed, som spejderne har oprettet.

Søndag morgen går turen videre mod Auning, og inden afgang er der mulighed for at spise fælles morgenmad, igen er sidste tilmelding til dette den 11. september. Man er også mere end velkommen til at deltage i selve marchen, der søndag slutter i Auning på Djursland.

Foto venligst lånt af March mod

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler