18. oktober 2024

Ugens Bolig: Hyggelig og moderne bolig midt i Hinnerup

Ugens Bolig, der præsenteres i samarbejde med EDC Huset Hinnerup, er denne gang centralt placeret i Hinnerup, hvor hygge er i højsædet.

Velkommen til Nørregade 12, hvor modernisering og hygge står i centrum! Dette hjem har gennemgået en omfattende renovering i 2023 og fremstår derfor smukt og ind­flyt­nings­klart.

Når døren til denne charmerende bolig åbnes, bydes du velkommen af en lys og indbydende entré, hvor boligens moderne badeværelse også befinder sig. Videre ind i boligen møder du boligens hjerterum, køkken-alrummet, hvor der er plads til både lektielæsning og hyggelige sammenkomster med gæster. Herfra kan du træde direkte ind i stuen, der giver en behagelig og afslappende atmosfære. Desuden er der også et værelse, som fungerer som kontor, så her er der taget højde for muligheden for at arbejde hjemmefra.

Når du bevæger dig op af trappen til 1. salen, finder du to dejlige og rummelige værelser, som indbyder til fredelige nætter og afslappende dage. Derudover er der også et toilet, der tilføjer ekstra bekvemmelighed til dette moderne hjem.

Boligen er beliggende i nærområdet omkring Haldum-Hinnerup skolen og hallen, hvilket tilbyder let adgang til faciliteter og sport. Udover dette er der rig mulighed for leg på de nærliggende legepladser og den livlige bymidte med dens ind­købs­mu­lig­he­der er blot en kort gåtur væk. Med togstationen i nærheden er der også nem adgang til trans­port­mu­lig­he­der, hvilket gør boligen til et praktisk valg for enhver familie.


Fakta:
Type: Villa

Pris: 2.295.000

Ejerudgift pr. md: 2.090

Bolig m2: 105 m2

Grund m2: 433

Energimærke: C

Relaterede artikler

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her