12. august 2022
Home 8370 GP Ejendomme

GP Ejendomme

0

Erhvervslejemål i Hadsten Midtby

Hos GP Ejendomme kan du leje erhvervslejemål i nogle af Hadstens mest markante og centralt beliggende bygninger. Mangler du kontorlokaler, kan du hos GP Ejendomme finde det helt rigtige erhvervslejemål til dig og din virksomhed.

GP Ejendommes erhvervslejemål består primært af kontorfællesskaber og her kan du leje et eller flere kontorer eller blot en enkelt kontorplads, hvis det er det du har brug for. Alle kontorfællesskaber er all inclusive. Det betyder, at alt er inkluderet til en fast månedlig pris. Du behøver derfor blot at flytte ind på din nye kontorplads i byen og indrette dig efter dit eget behov og ønske.

Mødelokaler

Vi udlejer også skrivebordspladser eller mødelokaler for en enkelt dag. Har du brug for et mødelokale til et opkommende møde, kan du leje det hos GP Ejendomme. Vi har mødelokaler i forskellige størrelser, der passer til både intime møder og til møder med en større forsamlingsgruppe.

Har du derimod behov for en skrivebordsplads for en dag, kan du også finde det hos os. Vi udlejer alle slags erhvervslejemål fra én kontorplads til større kontorlokaler.

Lejeboliger

Hos GP Ejendomme udlejer vi desuden lejeboliger i hyggelige boligområder i Hadsten.