13. juli 2024

Bogormen gør det igen

Marie Louise fra Bogormen i Hadsten har flere gange tidligere vist, at hun formår at trække aktuelle forfattere til Hadsten så man har mulighed for at møde dem og få signeret en bog og nu har hun gjort det igen.

Denne gang er det journalisten og forfatteren Karin Slot Christiansen, der kommer og signerer sin debutbog “Fuglene synger baglæns.”

Bogen har fået en flot velkomst fra anmelderne som beskriver den som en stærk debutbog, en håbefuld fortælling om sex, venskab og den evige splittelse mellem at ville være tro mod sig selv eller gøre de ting, som andre forventer af én.

Romanen handler om to veninder Katrine og Vicki, der betgnes som hinandens vigtigste livsvidner. De lever begge i et selvbedrag, der resulterer i at de kommer til at svigte hinanden. Bogen handler bl.a. om, hvad der sker, når vi giver køb på kærligheden og vores reelle ønsker og i stedet lader os styre af præstation og higen efter anerkendelse.

Karin Slot Christiansen, er journalist, medierådgiver, certificeret psykoterapeut og nu også debutforfatter og har gennem 24 år været gift med den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, som hun har to sønner med.

Forfatteren kommer i Bogormen, Hadsten for at signere bøger onsdag aften d. 11. august kl. 19.00-20.00

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler