1. februar 2023

Byen bakkede flot op om årets Lilleåmarked

Med hele 750 gæster til fredagens fest, 450-500 gæster til lørdagens fest for de unge og stor travlhed i barerne og velbesøgte kræmmerboder og en lang række aktiviteter med god tilslutning blev årets Lilleåmarked en succes.

ByensNyt havde i dag mandag en snak med en begejstret men også træt formand for Lions’ Lilleåmarkedsudvalg Henning Berthelsen: “Jamen, hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte?” spørger han.

“Vi har virkelig haft travlt. Det gode vejr og en rigtig god stemning har sikret os et godt salg fra vores barer alle fire dage og den form for travlhed, er jo lige det vi gerne vil” siger han. “Fredag aftens fest har været den bedste i årevis og vores satsning med musik for de unge gik over forventning”. DJ Simon Ringholm, som har spillet en årrække til Hammel Hestemarked var positiv overrasket over den gode tilslutning fra de unge afslører Henning Berthelsen. “Det er jo første gang i mange år, at vi forsøger at tiltrække den unge målgruppe og der er ingen tvivl om at de havde en forrygende god aften. Jeg stod selv i døren den aften” fortæller han “og det gik bare så godt. Politiet var også til stede og havde intet at lave og det er jo bare positivt.”

ByensNyt havde selv fornøjelsen af at besøge flere af Lillemarkedets aktiviteter og stødte søndag også på borgmester Lars Storgaard, der stod på de konservatives markedsstand. “Det er første gang i flere år, at så mange har haft lyst til at snakke politik. Jeg tror ikke bare det skyldes et formodentligt snarligt valg, men der er simpelthen flere mennesker hernede i år og det er jo bare herligt.”

Til trods for, at det både lørdag og søndag var ideelt strandvejr, så var der alligevel mange, der lagde vejen forbi markedspladsen i år og fik en tur med Futte, afprøvede tivolis hoppegynge eller andre forlystelser, deltog i ponyridning, fik påført ansigtsmaling, overværede klovneunderholdning, studerede detaljerne på de mange fine klassiske biler eller lyttede til jazz i Løvehulen, som i år endda var en tand større end den plejer.

Mere end 100 deltog i damefrokosten lørdag og nu ser det også ud til at det nyere tiltag herrefrokosten begynder at tage form, for denne gang var der over 60 deltagere, så det tegner også godt.

Du kan læse mere om fredag aftens fest her: Sikk’en fest

ByensNyt ønsker Lions Club Hadsten tillykke med et særdeles velgennemført Lilleåmarked og vi glæder os over succesen og ser frem til at være med igen til næste års Lilleåmarked.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler