18. maj 2024

10.000 kr. fra EDC Huset til Stafet for Livet

Regnskabets time er kommet efter en forrygende Stafet for Livet i Hadsten. Ikke færre end i alt 5.713 runder blev gået eller løbet af samtlige deltagere i stafetten. Samtidig blev der kørt 243 omgange på MTB-sporet.

Som altid er EDC Huset eneste runde-sponsor ved Stafet for Livet i Hadsten. Ejendomsmægleren giver 1 kr. pr. omgang for alle deltagere – uanset hold. Det betyder, at EDC Huset i år skal afregne et sponsorat på kr. 5.956,- til det gode formål og Kræftens Bekæmpelse. Men som Jens Christian Christensen, ejendomsmægler hos EDC Huset, udtaler:
 
“Stafetten er en fed mulighed for os for at slå to gode fluer med et smæk. Her hos os vil vi nemlig rigtig gerne støtte både det gode formål – men også det lokale forenings- og frivilligliv. Derfor har vi valgt at runde årets sponsorat op til 10.000 kr. Et dejligt nemt og rundt tal at arbejde med, og pengene falder på et rigtig godt sted.”

Jens Christian var selv en del af den gode stemning i EDC-teltet i år til Stafetten og fortsætter:

“Det er super fedt, at vi kan samle så mange mennesker for en sag, som vi alle på én eller anden måde har haft mere eller mindre tæt inde på livet. Vi vil virkelig gerne bakke op og sætter stor pris på det kæmpe arbejde og store initiativ, der hvert år gøres og tages omkring Stafetten. Tak for det.”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler