20. juli 2024

Balderus Stoleflet deltager igen på Familiemessen

En af de virksomheder der er ved at være rutineret i at udstille på Familiemessen i Hadsten er Balderus Stoleflet, og igen i år er de at finde på den populære og traditionsrige messe i Vestjysk Bank Arena.

I år er det Konni og Tina fra Balderus som man kan møde på Familiemessen, og de vil blandt andet give prøver på, hvordan man fletter julehjerter med gjorde.

“Normalt bruger man gjorde til at flette stole med, men Konti og Tina viser, hvordan man gør det med gjorde, og man kan købe gjord med hjem, så man selv kan forsøge sig”, fortæller Knud Silkjær, der ejer Balderus Stoleflet og tilføjer:

“Vi er med på messen for at vise, noget af det vi kan, og så selvfølgelig for at komme i kontakt med nye kunder og få en god dialog. Vi synes det er vigtigt, at bakke op om det lokale liv, og derfor giver det rigtig god mening, at deltage med en stand på Familiemessen.

På standen kan du også deltage i en særdeles attraktiv konkurrence, hvor du kan vinde hele fire stole af Balderus egen produktion. Stolen hedder EK 48, og blev lanceret tidligere i år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler