28. februar 2024

Bonderøven gæster Hadsten

Hvordan vender vi naturens tilbagegang, og er det overhovedet nødvendigt? Det og meget mere kan du blive klogere på, når Frank Erichsen, også kendt som Bonderøven, gæster Hadsten Højskole i forbindelse med Klimaugerne i Favrskov Kommune.

Vi lever i en verden, hvor naturen er i tilbagegang, men som den eneste art, kan vi mennesker beslutte os for at gøre noget ved det, og det kræver ikke de store kræfter at skabe forandring. Men det kræver, at vi lægger arm med en af de stærkeste menneskelige kræfter: Vanen.

Med afsæt i sin barndom på en gård i Sønderjylland og sidenhen som bonde og familiefar på Kastaniegaarden, vil Frank Erichsen fortælle om vejen mod et Danmark, hvor naturen står stærkere. Fortællingen trækker tråde til Hjørring Kommune. Her har kommunen, sammen med Frank, igennem to år forsøgt at skabe mere plads til naturen ved at få så mange borgere som muligt til at tænke anderledes. Og resultatet var ikke til at tage fejl af.

Arrangør: Vilde Vissing, Vissing Menighedsråd og Hadsten Højskole

Sted: Hadsten Højskole. Østergade 49, 8370 Hadsten

Tidspunkt: mandag d. 28. marts kl. 19.00-21.00

Pris: Gratis – husk at bestille billetter!

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler