Hjemlighed, hjertelighed, kvalitet og fællesskab.

Caféens brugermøde forleden understregede, at disse er de fire værdier, som Snakbar står på. Mødet markerede en ny periode for den godt to år gamle café, for det har været vigtigt for den styregruppe, der har drevet caféen indtil nu, at gøre det muligt for alle borgere i byen at deltage i ledelsen af den. 

Planen var at trække kræfter ind i ledelsen, der ikke har haft deres daglige gang der. Det lykkedes særdeles godt, og den nye styregruppe består nu af to faste medlemmer: Trine Persson, der er Røde Kors’ repræsentant og formelt er leder af caféen og Hanne Vinge Sørensen, der er kassereren. På brugermødet blev Vagn Skaarup og Nicolaj Juretzka valgt ind – begge er eksterne men naturligvis borgere i byen. Og Iben Elise Hundahl, Ulla Bach Laursen og Linda Kaae Hedegaard blev valgt blandt de frivillige ildsjæle i caféen. Alt i alt en meget stærk Styregruppe, der skal tegne caféen det næste år.

Den nye styregruppe får en del opgaver at tage sig af. Røde Kors og Sundhedshuset er i øjeblikket i forhandlinger om den gamle politistation, der er caféens nabo. Med en udvidelse af lokalerne vil caféen kunne udvide sine åbningstider, og det bliver spændende, om den plan lykkes allerede i 2022. 

På billedet ses Trine Perssson, der holder Hanne Vinge Sørensen i favnen (Hanne havde Covid på dagen), Nicolaj Juretzka, Vagn Skaarup, Linda Kaae Hedegaard og Iben Elise Hundahl. Ulla Back Laursen var på ferie.

Peter Winding
Peter Winding er fotograf, videograf og grafisk designer på Grundfos i Bjerringbro. Peter har boet i Hadsten siden 1998, og han har været en aktiv del af kulturlivet: Kulturhuset Sløjfen, Kunsten ud i Landsbyerne, Stones by the River, Hadsten Billedskole mm.