8. december 2023

Danbolig og Nordea har fået følgeskab af Skjold Burne

Danbolig Hadsten og Nordea Hadsten har de seneste mange år haft den første stand på Familiemessen i Hadsten, og i år er ingen undtagelse.

Det nye er dog, at man denne gang også har Skjold Burne, der ejes af Peter Aschelund, med, så man står tre stærke kort omkring samme stand.

“Skjold Burne plejer altid at have stand lige ved siden af os, så i år har de i stedet fået stand mellem os og Nordea, så nu kan man både få en snak om bolig og bank, samtidig med, at man kan smage på vin og chokolade fra øverste hylde, foruden vores kaffe fra vores baristavogn, som vi altid har med på messen”, fortæller Tommy Risgaard, der er medejer af Danbolig Hadsten, til ByensNyt.

Han kan samtidig glæde sig over, at Danbolig Hadsten igen i år er den mest sælgende mæglerbutik i 8370 Hadsten, hvilket er 10. år i streg, hvilket også er antallet for afholdte Familiemesser i Hadsten.

Peter fra Skjold Burne ses her på sidste års messe med formanden for Sløjfen, Michael Jensen
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler