17. juli 2024

Den Jydske Haandværkerskole bliver til Den Jyske Håndværkerskole.

Det seneste år har DJH´s ledelse, ledelsessekretariat og bestyrelse arbejdet på at forny skolens visuelle identitet. Navnet er en ting, Logoet er noget andet, farverne er noget helt tredje.

I foråret blev skolens medarbejdere præsenteret for det nye udtryk og løbende har ledelsessekretariatet arbejdet på at implementere nyt udtryk flere steder på skolen. Nu er det navnets tur. Derfor skrives forkortelsen også med stort J nu. Det skriver Den Jyske Håndværkerskole på deres hjemmeside.

Derfor skifter navnet

“Når omverdenen i dag kommunikerer med skolen, har vi mange forskellige navne. Nogle bruger Å, nogle bruger d i jysk – andre ikke. Derfor er det besluttet, at vi staver på nudansk, men beholder navnet. Udadtil vil vi i højere grad benytte os af den allerede meget anvendte forkortelse DJH, men vi er stadig den samme Jyske Håndværkerskole”, lyder det fra skolens side omkring navneskiftet.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler