17. juli 2024

DjH åbner udendørs fitnessanlæg til glæde for alle i Hadsten

DJH har fået et nyt udendørs fitnessanlæg. Anlægget er finansieret af Håndværkerkollegiets fond og er blevet bygget i løbet af 2022. De nye faciliteter er placeret mellem Den jydske Haandværkerskole og Favrskov Gymnasium.

Fitnessanlægget er åbent døgnet rundt, og det er håbet, at det også vil bruges af hadstenborgere, som gerne vil have lidt sved på panden. 

“Nu er banen er indviet, og vi håber at byen vil bruge den”, fortæller Sille Brodersen, der leder DJHs skolehjem i en pressemeddelelse fra DjH Hadsten.

“Vi ser det som måde at bygge bro mellem by og skole, hvor man kan møde elever og lærlinge, og de kan møde lokale borgere”.

På fitnessbanen kan man udføre en række forskellige øvelser for hele kroppen. Der er sat en planche op med inspiration til øvelser. Ophold på banen er på eget ansvar. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler