28. oktober 2021

EDC Huset går i lyserødt i hele oktober

I den forgangne weekend var der Lyserød Lørdag, som er en del af Kræftens Bekæmpelses arbejde mod brystkræft. En dag, hvor butikker og foreninger over hele landet, går i lyserødt for at markere kampen mod brystkræft.

Præcis som med så meget andet, er Lyserød Lørdag også blevet udvidet mange steder, så det er Lyserød uge eller dage, og andre igen har valgt at gøre hele oktober lyserød, herunder de bedste kvindelige håndboldhold i Danmark samt EDC Huset i Hadsten og Hinnerup. Medindehaver af EDC, Jette Eriksen, fortæller her, med et glimt i øjet, hvorfor de bakker op en hel måned.

“En ting er den skrækkelige sygdom. Her hos os tager vi altid en ekstra tørn og bakker op omkring formål, der tjener Kræftens Bekæmpelse. Og når det så netop handler om bryster. Dem har vi altså mange af her hos os. Vi er – med undtagelse af Jens Christian – seks kvinder i vores butikker i Hadsten og Hinnerup, og så kan du selv regne ud, hvor mange bryster, det giver! Det vil vi gerne sætte en hel måned af til.”

I forvejen bakker EDC Huset op omkring Kræftens Bekæmpelse via deres årlige sponsorat til den lokale Stafet for Livet i Hadsten, og nu fejrer EDC-teamet hele oktober med en konkurrence på Facebook og i butikken om et lækkert gourmetophold. 

“Vi pynter butikkerne op med lyserøde balloner, sløjfer og tørklæder. Og så er alle velkomne til at kigge ind og udfylde et lod og dermed deltage i vores konkurrence og samtidig deltage via vores Facebookside. For hver konkurrencedeltagelse donerer vi et beløb til Støt Brysterne. Vores Lyserød Oktober kulminerer med vores store stand på Familiemessen den 31. oktober, hvor vi sætter endnu et gourmetophold på højkant. Vi hygger os og laver en masse sjov i løbet af Lyserød Oktober, men man skal sørme ikke tage fejl. Vi tager den  gode sag og det gode formål meget alvorligt,” slutter Jette Eriksen. 

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °