2. juni 2023

Efter 4600 km. på cykel er Francesco ankommet til Lyngå

Som vi kunne fortælle forleden her på ByensNyt, så var Francesco fra Filippinerne på vej gennem Europa med mål i Nordkap og med stop i Lyngå, for at skabe opmærksomhed omkring det børnehjem, som han driver med sin kone. I går ankom Francesco så til Lyngå, hvor han skal være de kommende dage.

Her har han gjort ophold hos John Jeppesen der er med i foreningen “Støt Gadebørn”, og som gennem en del år har fulgt og støttet Francescos arbejde. Derfor er det også helt nærliggende, at Francesco gør stop i Lyngå.

“Lige før han nåede Sjællands Odde blev han ramt at teknisk uheld da fælgen på forhjulet revnede, og hans forbremser blev ødelagt. Heldigvis har vi jo en kyndig cykel-mekaniker i Lyngå, som velvillig tilbød sin hjælp, så forhåbentligt får vi ham planmæssigt afsted næste uge. Nu kan han se frem til et par hviledage med sin familie, og vi glæder os i Støt Gadebørn til “åben telt” i haven på Nøragergårdsvej 12, onsdag den 22/6. Alle er velkomne, og fra kl. 18 er grillen tændt, og medbragt mad kan tilberedes”, fortæller John Jeppesen til ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler