31. januar 2023

Få gode råd til genoptræning og skituren i Hadsten Motion 5. januar

David Østergaard fra Fysio-Shop er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig godt i gang – eller videre med din træning og genoptræning.

SKADER ELLER GENOPTRÆNING. Kom godt i gang med skader eller andre udfordringer i kroppen. Må man træne når man har haft en skade? Eller hvis man har ondt et sted?

Torsdag d. 5. 1. kl. 10:30-12:00 kan du møde fysioterapeut David i Hadsten Motion.

Hvis du har brug for et godt råd til en øvelse eller hvordan du skal træne efter – eller med en skade, står David klar med gode råd.

Det kan være du har brug for vejledning til at komme godt i gang efter en skade, eller måske du har fået ondt et sted i kroppen, og godt kunne bruge vejledning fra en fysioterapeut, til hvilken øvelse eller teknik der vil være bedst for dig.

SKIFERIE. Torsdag d. 5.1. kl. 18:00-19:00 kommer David med gode råd til din skiferie, og hvordan du bedst træner kroppen op til en skiferie uden skader. Du kan også høre og prøve skiskinner, som rigtig mange lejer eller køber til skituren.

David er klar til at tage godt imod dig og dine spørgsmål i Hadsten Motion og alle er velkommen, både gæster og medlemmer.

Relaterede artikler