28. maj 2023

Familiemessen afholdes for 10. gang på søndag

Traditionen tro, så runder Familiemessen i Hadsten oktober af, når der på søndag bydes indenfor i Vestjysk Bank Arena til endnu en messe med vægt på de lokale virksomheder.

Det er 10. gang at messen afholdes, og det har gennem årene været et mindre tilløbsstykke med flotte besøgstal, og det har Simon Olsen, der er arrangør en forklaring på.

”Familiemessen i Hadsten er blevet et ”must-attend-event” for rigtig mange lokale og der får vi måske de første 5-600 besøgende bare ved dem. Fra at være noget vi besøger for at støtte op om de 3 foreninger bag messen, er det endt med at blive noget man faktisk gerne vil besøge, fordi der er kvalitet”, fortæller arrangøreren, der er blevet ansat af HSK-Fodbold, Hadsten Hawks Basketball og Hadsten Håndbold til at stå for Familiemessen 2022. 

I år har det været lidt sværere at fylde messen op, fortæller Simon, grundet energikrisen, hvor små virksomheder holder lidt mere på markedsføringspengene. Det er dog lykkedes at kunne melde udsolgt med over 60 stande i hallen.
 
”Vi har over 60 udstillere, med alt fra banker, ejendomsmæglere, til Kvickly, til vinmænd, bryggerier, cateringfirmaer, optiker, ørelæger, sundhedshus, og meget meget andet. Så udvalget er bredt stadigvæk, men jeg indrømmer gerne, at det har været mere presset i år, end andre år, og det skyldes nok først Corona, derpå energikrise, og jeg forstår det godt fra de små virksomheders side”, fortæller Simon og tilføjer:
  
”I år er der loppemarked i Hal 2, som plejer at samle 1000 besøgende i sig selv, så der er god mulighed for at vi kan samle et rekordstort publikum i år”, slutter Simon af. 

Familiemessen afholder 30/10 fra 10-16 i Hadsten Kultur- & Idrætscenter og det koster 20 kr. i entré for alle over 15 år. 

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler