18. maj 2024

Favrskov Gymnasium afholdt gallafest

Der var ikke et hår, der sad forkert hos 3.g´erne på Favrskov Gymnasium, da de i fredags trak i festtøjet til årets gallafest.

Pigerne havde iklædt sig lange flotte kjoler og havde sat håret og de unge mænd havde fundet habitten frem, da Favrskov Gymnasium afholdt gallafest for ældste årgang.

Det hele blev indledt med dansen Les Lanciers i skolens hal, mens de forventningsfulde og stolte forældre så til fra tilskuerpladserne. Rektor Morten Caspersen kunne i sin velkomsttale fortælle, at tilslutningen til festen var god og at festen var længe savnet hos alle eleverne. Han kunne også oplyse, at eleverne havde øvet sig meget på dansen. Og det kunne ses.

Dansen blev fremført uhyre elegant og med stor koncentration. Det var et flot syn, ikke bare på grund af de mange flot påklædte unge men også fordi dansen var helt synkron. Mere end 250 unge i synkron dans er bare et imponerende syn.

Efter dansen var der spisning i undervisningslokalerne med levende musik fra eleverne og herefter viste 3U musik en prøve på deres musikalitet i gymnasiets kantine. Det kunne sagtens have tålt et nummer mere.

3.U musikhold

Forældrene blev sendt hjem kl. 20.45 og herefter blev der åbnet for 1. og 2. g´erne, som også fik lov at opleve 3. g’ernes Les Lanciers inden der blev skruet op for DJ’ en i kantinen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler