28. november 2021

Flot indvielse af Kollerup Enge trods gråvejr

Her til eftermiddag blev det storstilede projekt med åbning ud til Kollerup enge fra midtbyen i Hadsten indviet, og trods gråvejr og regnvejr til sidst, så var mange mennesker dukket op til indvielsen som blev foretaget af Niels Christian Selschau-Mark, Anders G. Christensen og Nils Borring.

Et sted mellem 150-200 mennesker var dukket op til indvielsen, og de fik først en præsentation af projektet og tankerne bag. Efterfølgende fik man lejlighed til at komme ud i Kollerup Enge, der dog manglede de sidste detaljer i at blive helt færdig, hvilket også bevirker, at stien for en kort bemærkning lukker igen på mandag og fjorten dage frem.

Udover mange almindelige borgere var et hav af byrådskandidater dukket op, og man fornemmer tydeligt, at kommunalvalget står lige for døren, hvorfor interessen for indvielsen nok trak ekstra opmærksomhed på denne konto.

Selve stien ud i Kollerup enge er forholdsvis smal, og derfor ikke oplagt, hvis man gerne vil gå ved siden af hinanden, men dels er der et økonomisk hensyn, og så pointerede Niels Christian Selchau-Mark, at det også var for, at undgå knallert og cykelkørsel i området.

Mere om indvielsen og tankerne bag Kollerup enge i morgen, lige her på ByensNyt.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
3.9 ° C
3.9 °
3.1 °
96 %
3.7kmh
100 %
søn
4 °
man
3 °
tirs
7 °
ons
4 °
tors
-1 °