13. juli 2024

Foldby Autoteknik igen nomineret til Årets værksted

Sidste år blev Foldby Autoteknik i Hadsten kåret til Årets værksted ved Auto Awards, og igen i år er værkstedet nomineret til den flotte pris der bliver uddelt senere i november ved et stort show i Cirkusbygningen i København.

Det er autobranchen der siden 2015 har kåret aktører inden for branchen i mange forskellige kategorier, og her er Foldby Autoteknik endnu engang nomineret som Årets Værksted. Det er kunderne der indstiller mulige emner, og så er det en jury der i sidste ende vurderer, hvem der kan stemmes på, og her blev der altså, blandt de mange indstillede, plads til Foldby Autoteknik, som man kan stemme på inde på autoawards.dk.

“Vi er rigtig glade og stolte over, at vi igen er blandt de nominerede i kategorien som årets værksted. Sidste år vandt vi, så nu må vi se, om vi kan gøre kunststykket efter, men uanset hvad, så er vi bare oprigtigt glade og stolte over, at vores kunder sætter så meget pris på os, at de har indstillet os igen”, lyder det fra Nicholai Eberhard, der er medejer af Hadsten Autoteknik i Hadsten.

Det er en blanding af stemmer afgivet online samt juryen der afgører, hvilket værksted der løber med prisen til awardshowet, hvor også priser som årets nyvognsforhandler, årets synshal, årets autolakerer og meget andet bliver kåret.

Nicholai Eberhard er glad og stolt over nomineringen til årets værksted
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler