28. november 2021

Gang i gaden til herrefed torsdag!

Da Bo Meyer i dag slog slog dørene op til sin nye herretøjsforretning Tøjeksperten i Hadsten havde Hadsten Handel valgt at gøre et stort nummer ud af det.

Byen var derfor fyldt med fede biler, øl og pølser og masser af mennesker. Da vi fra ByensNyt lige ville kigge inden for for at tage en kort sludder med Bo, var butikken simpelthen så fyldt, at det ville være umuligt blot at få et øjebliks snak.

Vi vender derfor tilbage en anden dag og skød i stedet for et par billeder og bevægede os ud på gaden.

På gaden stod flere af de handlende med smagsprøver og små boder og foran Skjold Burne havde DanBolig Hadsten opsat et huggeblok med søm, for at lave deres lokale udgave af hammerslag. Det havde dog et lidt andet udtryk end det kendte TV-program.

Her kunne man vinde vin, hvis man kunne slå søm i med få slag og der var der flere der gerne ville prøve. Peter fra Skjold Burne bød på smagsprøver og flere benyttede sig af lejligheden til at smage den gode vin.

I den anden ende af gaden havde Balderus opstillet sin flotte vintage-lastvogn og op gennem byen var der både lastbil, sportsvogne, veteranbiler og foran Matas stod begge Bøgeskov Motorsports Volvo-racere.

Og atter en gang kan man konstatere at byen bakker op om Hadsten Handels aktiviteter. Byen var fuld af liv.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
2.9 ° C
2.9 °
2.1 °
98 %
2.4kmh
100 %
søn
3 °
man
3 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-0 °