28. oktober 2021

Godt 100 gentlemen havde fundet vej til Herreværelset

“Herreværelset”, som blev skabt af Gregers Petersen for et par år tilbage, og som startede ud med at være syv personer, er i den grad ved at være en kæmpemæssig succes, og i tirsdags var de 98 mænd til stede i Sløjfen.

Kriteriet for at deltage i “Herreværelset” er, at man er en gentleman, så det er jo forholdsvis enkelt, og noget de fleste i en eller anden grad nok kan kategorisere sig under. Oprindeligt startede de på Egevej i et lokale som Gregers ikke havde lejet ud, men hurtigt blev dette for småt, og man valgte at rykke ned i Sløjfen i stedet.

Her mødes man den sidste tirsdag i måneden, hvor det i sidste uge var formand og direktør for Frode Laursen i Vitten, Thorkil Andersen, der fortalte om den imponerende rejse, som vognmandsfirmaet har været på.

Næste gang der er “Herreværelset” er tirsdag den 26. oktober klokken 10, hvor Thøger Opstrup fortæller om kongelige sidespring og deres manddomsgerninger. Alle gentlemen er velkomne, og man gerne tage en ven med under armen. Arrangementerne bliver lavet i samarbejde med Ældresagen.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °