24. maj 2024

Hadsten Optik fejrer 10-års jubilæum sammen med Familiemessen

Søndag klokken 10 åbnes dørene til dette års Familiemesse i Hadsten, og markerer samtidig messens 10-års jubilæum. En af de virksomheder, der har været med fra start er Hadsten Optik, og de er naturligvis også med igen i år.

Familiemessen blev skabt i sin tid af Hadsten Sports Klub, der i dag er splittet op i tre selvstændige foreninger, HSK Fodbold, Hadsten Håndbold samt Hadsten Hawks, og trekløveret er stadig arrangørerne af den populære messe med Simon Olsen som tovholder. Der plejer at komme et sted mellem 2000-2500 mennesker på de seks timer som messen varer, og det er en af grundene til, at Hadsten Optik fortsat er at finde på Familiemessen.

“Vi synes det er en god og hyggelig dag, hvor vi får talt med en masse mennesker, og netop det, at der kommer mange på messen hvert år, er med til at gøre det attraktivt for Hadsten Optik. Der er altid god stemning, og det spiller også ind for os, at vi er med til at bakke op om det lokale foreningsliv, som de tre foreninger i den grad repræsenterer”, fortæller Mette Rasmussen, der er medejer af Hadsten Optik.

En ting er at bakke op om det lokale foreningsliv, men en dag på messen er også en mulighed for at skabe nye kontakter, og Mette konstaterer da også, at den sidste søndag i oktober plejer at kaste nye kontakter af sig.

“Vi er selvfølgelig også med på Familiemessen for at gøre opmærksom på os selv, pleje relationer til nuværende kunder samt forsøge at tiltrække nye kunder, og det synes jeg lykkedes meget godt. Så ingen tvivl om, at vi også får noget forretning ud af det, hvilket jo også er en del af det, at være med på en messe”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler