19. maj 2024

Helene fra Hadsten blev Miss Elegance i 2022

Tidligere i år blev der afholdt Miss Danmark, og blandt de 33 kvindelige skønheder var Helene Myrdal fra Hadsten, der kom gennem nåleøjet til årets konkurrence.

Godt 400 kvinder havde ansøgt om at deltage i Miss Danmark, hvorefter finalefeltet først blev skåret ned til 100 og efterfølgende til de 33, som deltog i selve konkurrencen, og heriblandt var altså Helene Myrdal.

Man skal være mellem 17 og 27 år for at deltage, og da Helene er 26 år, så var det ved at være sidste chance, hvis drømmen skulle udleves om en plads i Miss Danmark. Derfor blev ansøgningen sendt afsted, og til hendes store overraskelse fik hun en plads til det store show.

”Jeg så på facebook, at der var åben for ansøgning, og så tænkte jeg ”hvorfor ikke prøve at skyde en ansøgning afsted”, hvilket jeg så gjorde. Der gik to dage, så blev jeg spurgt om jeg ville komme til casting, og regnede egentlig ikke med, at høre mere, men godt en måned senere blev jeg ringet op og tilbudt en plads blandt de 33 til Miss Danmark, så det var helt fantastisk”, lyder det fra Helene Myrdal der tilføjer:

”Jeg har flere gange fået opfordringer til at forsøge mig som model, og nu skulle det så være, også med tanke på aldersgrænsen, og at det så lykkedes er jo bare fantastisk”

Både casting, bootcamps og selve konkurrencen foregik i København, hvilket kunne have givet en del rejsedage, men da Helene er ansat i en stor logistikvirksomhed med afdelingerne både i Aarhus og København, så havde hun mulighed for at arbejde i København en stor del af tiden.

”Der var tre bootcamps op til selve showet, hvor der blev øvet catwalk, men, hvor der også var fokus på selvværd og de mere indre sider af det, samt selvfølgelig møde de andre og høre fra tidligere deltagere omkring, hvordan det er, at deltage i Miss Danmark. Der skulle også prøves kjoler til showet, så de sad perfekt, så der var egentlig en hel del der skulle klares inden det for alvor gik løs”

Helene blev kåret til Miss Elegance, hvilket er prisen for den bedste catwalk og posering, hvilket hun naturligvis var glad og stolt over.

”Jeg synes det har været helt fantastisk at være med, og har ikke noget negativt at sige om at stille op, og er naturligvis stolt og glad over min titel som Miss Elegance. Jeg havde nok lidt fordomme, inden jeg stillede op, omkring det at konkurrere med 32 andre om at se godt ud, men jeg følte ikke der var fokus på det, og alle var virkelig søde og nede på jorden. Jeg har fået nogle gode venskaber ud af det, og jeg synes at jeg har udviklet mig meget ved at deltage, fordi det kræver virkelig noget at stille til sådan en konkurrence. Omgivelserne har generelt været positive omkring min deltagelse, selvom der også har været nogen der ikke helt kunne forstå det, men samlet set har folk været positive omkring min deltagelse”

Om det bliver til flere konkurrencer ved Helene ikke, men får hun muligheden igen, så er hun bestemt ikke afvisende, lige som at en modelkarriere også kunne komme på tale, hvis de rette muligheder viser sig.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler