26. februar 2024

Herreværelset fik et øjebliksbillede i situationen i Ukraine

I tirsdags var der igen Herreværelse i Sløjfen, og her fik de fremmødte en grundig gennemgang af situationen i Ukraine, fortalt af Major af reserven, Jan Erik Elgaard.

Herreværelset opstod for nogle år siden på initiativ fra Gregers Petersen, der stadig er tovholder på arrangementet, der afholdes en gang om måneden. Herreværelset holdt fra start af møder på Egevej, men i takt med at tilslutningen blev større og større, så blev det nødvendigt at finde en ny lokation, som i dag er caféen i Sløjfen.

Fremmødet var, som det kan ses på billederne ganske imponerende, og har fundet sit leje på et sted mellem 60-70 personer hver gang. Der er altid en oplægsholder til møderne, og efterfølgende er der så socialt samvær, og det er kun for gentlemen.

I tirsdags fik forsamlingen en grundig gennemgang af situationen i Ukraine fra Jan Erik Elgaard, der tidligere i år var i Stettin i Polen, hvor Nato har militært hovedkvarter, gennem sit virke som Major af reserven.

Herefter holdt Gregers Petersen et underholdende indlæg om den gang i 80’erne hvor han sammen med en række andre personligheder fra Hadsten besøgte både Skt. Petersborg og Moskva for at se fodbold og hvordan oplevelsen viste sig at blive så meget større end det.

Næste gang er det Simon Buus Olsen, der er kommunalpolitiker, arrangør af Hadsten Grand Prix, salgschef i Hadsten Håndbold og meget mere, der holder oplæg.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler