17. juli 2024

Inner Wheel Hadsten støtter Diversitetets Summer Camp

Inner Wheel Hadsten har valgt at donere 5000 kr. fra vinterens lokale indsamling til Diversitetets Summer Camp, der afholdes i starten af juli. 

Diversitetet er en nystartet socialøkonomisk virksomhed i Hadsten, med lokaler på Egevej. Hos Diversitetet ansættes unge, som ikke helt har fundet deres vej i livet endnu, og som har brug for lidt støtte og succesoplevelser. 

Her mødes flere unge, som føler sig usynlige i hverdagen. De savner at føle sig som en del af et fællesskab. Nogle føler sig også presset af at skulle vælge uddannelse/arbejde og er bange for at vælge “forkert”. Det er derfor besluttet at afholde en Summer Camp d. 1-3 juli, for unge i alderen 14-16 år. Efter Summer Campen fortsætter de unge med at mødes en gang om måneden med deltagerne i ca. 1 år.

Diversitetet fortæller om Summer Campen:

”Der vil være stort fokus på fællesskabende aktiviteter, hvor alle kan være med. Derudover arbejder vi på at lave aftaler med lokale erhvervsdrivende, som vi kan besøge og høre om deres vej på arbejdsmarked. De unge vil under Summer Campen skulle dokumentere aktiviteter og besøg i form af foto og/eller film. Dokumentationen vil til sidst blive klippet sammen og være et produkt de sammen har lavet. Vi oplever, at det at være sammen om at skabe et produkt er en god måde til at opnå fællesskabsfølelse i gruppen. At skabe noget sammen vil derfor være et vigtigt element både på Summer Campen og de efterfølgende gange vi mødes”, lyder det fra Diversitetet i en pressemeddelelse, mens Inner Wheel her begrunder ønsket om at støtte op om Summer Camp´en:

“I Inner Wheel Hadsten ønsker vi at støtte dette gode initiativ til at forme et fællesskab og give de unge mulighed for at blive set og mødt i øjenhøjde af en meget engageret gruppe fagpersoner i Diversitetet. Det virker som et rigtigt godt tiltag at skabe en platform til at få boostet selvværdsfølelsen og give mulighed for udvikling i samspil med andre, samt at udforske forskellige retninger med hensyn til uddannelse/arbejde for de unge mennesker”.  

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler