22. maj 2024

“Jeg er en del af lokalområdet og derfor også FamilieMessen

Hvis man ikke lige kan huske, hvornår ens ur skal stilles tilbage til vintertid, så skal man bare huske på, at det er i samme weekend som FamilieMessen i Hadsten bliver afholdt, hvilket vil sige, at natten til lørdag skal uret en time tilbage, da der søndag klokken 10 er FamilieMesse i Hadsten Hallerne.

Der er mange debutanter med denne gang, men der er også mange kendte ansigter, og en af dem der må siges at være rutineret i at komme på messen i Hadsten er Eva Ibh, der har Hadsten Zoneterapi på Finlandsvej. Hun har været med siden 2014, og er derfor med for 7. gang i år, og det er der mange gode grunde til, fortæller Eva.

“Det er jo næsten blevet sådan, at FamilieMessen og Hadsten Zoneterapi hænger sammen, og jeg er glad for at være med endnu engang. Jeg er en del af lokalområdet og derfor også FamilieMessen, som i min verden i den grad er lokal og et godt sted at være. Der kommer altid nogen forbi til en snak, og det er også en dag, hvor jeg får mange aftaler i kalenderen, både nuværende kunder, men også nye kunder, så det er bare en rigtig god og hyggelig dag”, kommer det storsmilende fra Eva.

Hadsten Zoneterapi har kunder fra det meste af Østjylland, og en stor del er kommet via mund til mund, så FamilieMessen er stort set det eneste som Eva for alvor bruger penge på i forhold til markedsføring, og de er i den grad givet godt ud.

“Jeg kan slet ikke undvære messen, så det er bare så rart, at den er tilbage igen, efter sidste års aflysning. Folk har mulighed for at få en gratis prøve på, hvad zoneterapi er, og jeg plejer at have mere end rigeligt at lave i løbet af de seks timer messen varer. Her kan folk få svar på deres spørgsmål og finde ud af, hvad zoneterapi egentlig er for noget”

Både behandling og velvære

Zoneterapi kan hjælpe på mange ting, og bruges i mange sammenhænge, og i den senere tid har Eva også oplevet, at folk med fart på i hverdagen bruger zoneterapi til et lille break og velvære for kroppen.

“Jeg synes at jeg ser flere og flere i klinikken, der har meget travlt i hverdagen, og så bruger zoneterapien til et break og lidt velvære, hvilket zoneterapien også kan være med til at give. Andre kommer med decideret sygdom som astma, allergi, hovedpine og hormonelle problemer, og de fleste får jo en forbedring. Nogen kan undvære medicin helt, andre kan trappe lidt ned, og så er der dem der kommer for velvære eller fordi det også er et hjerterum. Jeg har tavshedspligt, så hos mig kan der snakkes om alt og mange nyder også at få de berøringer jeg kan give, især, hvis man er enlig. Alle har brug for berøring, og det kan jeg være med til at give dem”, lyder det fra Eva.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler