26. januar 2022

Juletræstænding gav masser af handel til byens butikker

Der var søndag formiddag juletræstænding i Hadsten, og det det havde sendt usædvanlig mange mennesker på gaden, både for at se juletræet ved Sundshedshuset blive tændt, men også for at gøre en god handel i byens butikker.

Datoen og tidspunktet er blevet diskuteret en del i de sidste par dage på sociale medier, men at dømme ud fra antallet af deltagende, især børnefamilier, så var arrangementet og tidspunket det helt rigtige. Også i Søndergade var der stor aktivitet hos flere af byens butikker, der nød godt af juletræstændingen.

“Vi har haft nok at se til, og der har været klart mere handel i dag, end tidligere år, hvor det har været sidst på eftermiddagen. Det kunne godt se ud til, at det passer bedre ind i børnefamiliernes hverdag, og for os som butik, så har vi klart fået mere ud af det”, lyder det storsmilende fra Helle i Mrs. Jones i mellem en af de mange ekspeditioner denne søndag, hvor hun også kunne fortælle, at strik og kjoler hitter i år. Måske et lille hint til de mænd, der skal på julegaveindkøb i nærmeste fremtid.

“Det har været et helt fantastisk efterår, hvor vi har haft masser af glade kunder og købelysten er stor. Vi sælger mange kjoler for tiden, nok på grund af de mange fester der er i denne tid, og så har vi solgt meget strik, men jeg føler at vi sælger meget varieret, og vi er altid klar til at vejlede, hvis man som mand er i tvivl i forhold til årets gave til konen eller kæresten”

Også hos Bogormen var der stor aktivitet med masser af kunder, mens det var lidt mere stille og roligt hos Peter i Skjold Burne, men han var nu godt tilfreds alligevel.

“Det har været en ok dag, uden at vi på den måde har haft travlt, men så har vi fået lavet en masse andre ting, så det har sådan set været en god dag, og det kunne jo godt se ud til, at søndag er et godt bud på juletræstænding. Der har i hvertfald været masser af mennesker, og det er jo vigtigt”, fortæller Peter Aschelund, der også lige nåede at slå et slag for årets rødvin til Mortens Aften på onsdag.

“Det er vores jagtvin, som kommer fra Puglia i Italien. Dejlig kraftig og masser af fylde, som passer helt perfekt til menuen på onsdag”

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °