28. november 2021

Kom til goddag- og farvelreception i Face & Body

Fredag d. 26. november kl. 16-18 kan du hilse på den nye indehaver af Face & Body Elena Winther og sige farvel til klinikkens mangeårige indehaver Lisbeth Halkær Mogensen, når parret sammen holder goddag- og farvelreception på klikken.

“Vi serverer lidt kagetapas og lidt bobler og håber folk har lyst til at komme forbi og hilse på” siger Elena og Lisbet.

“Selv om, det naturligvis også er lidt vemodigt,så glæder jeg mig til at sige farvel til mine mange trofaste kunder, handelskolleger og samarbejdspartnere, men jeg glæder mig også over, at klinkken kører videre med Elena. Hun beholder klinkkens navn og telefonnummer, så folk behøver ikke være i tvivl om, hvor de skal ringe hen, når de vil have lagt make up eller har lyst til noget personlig forkælelse” smiler Lisbet.

“Jeg håber naturligvis også, at gamle kunder har lyst til at fortsætte her i klinikken, men mon ikke også der kommer nye til, det håber jeg da” siger Elena forventningsfuldt.

Nu handler det bare om i første omgang, at folk får lært mig at kende, og så kan vi jo lige starte med at hilse på hinanden d. 26. og mon ikke kagetapas og bobler kan lokke dem af sted? Det håber jeg” afslutter Elena.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
2.9 ° C
2.9 °
2.1 °
98 %
2.4kmh
100 %
søn
3 °
man
3 °
tirs
5 °
ons
2 °
tors
-0 °