24. maj 2024

Konfirmanderne samlede rekordstort beløb ind søndag

I går havde Folkekirkens Nødhjælp landsindsamling, og traditionen tro, var det de kommende konfirmander, der var på gaden for at samle ind i Hadsten Storpastorat. Her blev de mødt med en positiv indstilling og indsamlede dobbelt så meget som i 2019, hvor der sidst var landsindsamling.

Konfirmanderne samlede godt 64.000 kroner ind, hvilket er dobbelt så meget som sidste gang, og pengene går både til igangværende projekter samt Ukraine. Af de 64.000 kroner, var godt 23.000 kroner på MobilePay, mens resten røg direkte ned i raslebøsserne.

“Det var en virkelig god dag, hvor der var stor opbakning, både fra konfirmander og deres forældre, men jo så sandelig også fra lokalbefolkningen, og vi er i den grad stolte over det flotte resultat”, lyder det fra sognepræst, Marie Thomsen, da ByensNyt taler med hende mandag.

“Med det flotte resultat, så får de igangværende projekter inden for Folkekirkens Nødhjælp det samme beløb, som sidst vi samlede ind i 2019, mens den anden halvdel går til Ukraine. Vi var lidt spændte på, om folk havde doneret det de ville dagen før til TV-indsamlingen, men det var jo på ingen måder tilfældet, og det er vi bare rigtig glade for. Konfirmanderne gjorde en kæmpe indsats, og flere tog endda flere ruter, og der var højt humør hele dagen, så lige nu er vi bare glade og lidt høje oven på i går”

Der var god forplejning til konfirmanderne i sognegården
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler