26. februar 2024

Naboer bliver til trekløver på Familiemessen

I mange år har de stået ved siden af hinanden, men i år har Skjold Burne valgt at rykke sin stand til højre, og placerer sig dermed lige mellem Nordea Hadsten og Danbolig Hadsten, der plejer at dele en stand.

Dermed kan man både få en snak om bolig og renter, samtidig med, at man smager på lidt portvin eller rom, og Peter fra Skjold Burne i Hadsten er spændt på den nye placering på årets Familiemesse i Vestjysk Bank Arena.

“Det er 10. gang vi er med, og så var det måske på tide med lidt forandring, så nu rykker vi ind til “naboerne”. Vi har som sådan ikke aftalt noget forud for messen, men jeg tænker da, at det kan blive helt godt at stå sammen med Nordea og Danbolig. Så måske starter vi en ny tradition i år”, lyder det fra Peter Aschelund, der ejer Skjold Burne i Hadsten.

Peter har gennem årene gået fra at være en mere kioskpræget forretning, til i dag at være en specialbutik med et sortiment der favner bredt og kvalitet på øverste hylde, og en del af dette kan man opleve på messen igen i år.

“Vi har en masse gode sager med, både vin, men også whisky, rom og portvin samt spiselige delikatesser, og så disker vi selvfølgelig også op med nogle gode messetilbud på blandt andet den populære Hadsten Rom. Vi er klar til at rådgive og vejlede, og glæder os altid til denne dag, hvor vi møder en masse glade mennesker og får nogle gode snakke i løbet af dagen, samtidig med at vi støtter op om lokallivet”, fortæller Peter, der har været med i alle årene, som Familiemessen har eksisteret.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler