22. maj 2024

Nordea og danbolig Hadsten danner igen kompagniskab på Familiemessen

Når snakken falder på Familiemessen i Hadsten, så er der mange gengangere der dukker op, og to af dem er igen i år at finde på den populære messe ved samme stand. Det er nærmest “same procedure as last year”.

Nordea og danbolig-kæden samarbejder både nationalt og lokalt, og derfor giver det også god mening, at de to virksomheder, som ligger side om side på Østergade i Hadsten, danner fælles front på Familiemessen.

De har altid den samme placering i hallen, nemlig lige indenfor døren, og det er helt bevidst og noget som bliver vægtet højt fra de to virksomheders side.

“Det er en vel nærmest blevet en tradition at vi er med på messen, og vi er rigtig glade for den placering vi har. Vi er de første man møder, og så får folk en kop kaffe og en pose til alle de ting de får rundt omkring på diverse stande i hallen. Vi prioriterer helt klart at komme med på Familiemessen, både for at bakke op, men det er også et godt sted at få vist flaget frem og talt med en masse mennesker. Vi får jo ikke boliger til salg sådan en dag, men jeg tror vi får det senere hen, så det er en investering på den lidt længere bane”, fortæller Tommy Risgaard fra Danbolig Hadsten, der sammen med resten af teamet er at finde på messen på søndag.

Her vil man også kunne møde Steffen Ludvigsen, der er bankdirektør i Nordeas filial i Hadsten, og for ham er det første gang, at han skal være med på messen i Hadsten.

“Vi ser frem til at møde nuværende kunder og potentielle nye kunder. For os handler det om, at være synlige og skabe netværk i byen, og derfor skal vi selvfølgelig være med på Familiemessen. Det er første gang jeg er med, så det glæder jeg mig til, og håber på nogle gode snakke i løbet af dagen”, lyder det fra Steffen Ludvigsen, der sammen med Danbolig har sørget for god kaffe på standen, serveret af en barista, fordi som Tommy Risgaard siger:

“Ejendomsmæglere og kaffe hører ligesom sammen, så måske er det lidt forudsigeligt og småkedeligt at vi kommer med det samme, år efter år, men det virker og folk kan godt lide det, så det skifter vi ikke”

Familiemessen er på søndag i Hadsten Hallerne fra klokken 10-16.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler