28. februar 2024

Nyt fællesskab for psykisk sårbare ser dagens lys i Hadsten

Røde Kors inviterer til en hyggelig aften i deres nye lokaler i Hadsten, hvor du kan få viden om Røde Kors Hadsten-Hinnerups nye fællesskab målrettet dig, som lever med psykisk sårbarhed og har brug for at møde nye mennesker.

Et fællesskab, hvor du med frivillige og andre medborgere i alderen 18-40 år kan mødes om trygge, positive og sjove aktiviteter, som I selv bestemmer. På aftenen kan du bl.a. høre om, hvordan du engagerer dig som frivillig fællesskab’er, bliver deltager eller støtter op omkring det gode fællesskab.

Hør en frivillig erfaringsekspert, der selv lever med psykisk sygdom og ensomhed, fortælle om betydningen af at gå fra et isoleret liv til at blive en del af et trygt fællesskab. Hvilken forskel gør det, og hvorfor er mødet med frivillige og ligesindede deltagere i et fællesskab så særligt?

På aftenen vil også en medarbejder fra Favrskov kommune, lokalformanden og en konsulent fra Røde Kors’ landskontor være repræsenteret.

Hvor og hvornår

Østergade 3-5, 8370 Hadsten

Mandag den 6. februar 2023, kl. 19-20.30

Det praktiske

Mødet er åbnet for alle og det er gratis at deltage. Du er velkommen til selv at komme eller tage din ven, forælder, mentor, bostøtte med.

Røde Kors Hadsten-Hinnerup sørger for god kaffe, the og kage
Tilmelding (SENEST 1. februar) til samni@rodekors.dk eller pr. telefon 21801582.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler