21. maj 2024

Oscar gentog Halloween-succes – denne gang endnu vildere

Var man forbi Odinsvej sidste år, hvilket mange var, så fik man sig nogle gedigne gys af Oscar og hans familie og her til aften gentog de det så igen, bare med endnu flere effekter og gys til følge i et sandt “Haunted house”

Det var ikke for sarte sjæle, hvis man vovede sig ind i Oscars have her til aften, hvilket mange heldigvis gjorde, og det var en ganske imponerende kulisse, som Oscar og hans familie havde fået skabt. Der var både levende og mekanisk uhygge gennem den indlagte rute rundt i haven, og ByensNyts udsendte var flere gange ved at få et hjerteslag. Der var så mange effekter og detaljer, at, hvis man skulle have det hele med, så skulle man tage rute et par gange, hvis man da turde og havde flere nerver tilbage.

Tak til Oscar og hans familie for den flotte og uhyggelige oplevelse. Herligt med folk der skaber oplevelser for andre helt gratis (man kunne dog give et bidrag til næste års uhygge via MobilePay), og så endda på så imponerende vis. Vi glæder os allerede til næste år.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler