28. oktober 2021

Ro til Tro er tilbage i Sct. Pauls Kirke onsdag

Sidste år så en ny form for gudstjeneste dagens eller måske rettere sagt aftenens lys, da Sct. Pauls Kirke i Hadsten introducerede gudstjenesten som de kalder Ro til Tro, der foregår den første onsdag i de mørke måneder om aftenen.

Gudstjenesten starter klokken 19.30 og varer en times tid, og bliver afholdt af sognepræst Marie Thomsen. Her er der tid til fordybelse, og man skal kunne lide stilheden, som bliver dyrket

”Ro til Tro” er gudstjenesten for dig, der ønsker et åndehul i en travl hverdag eller har lyst til at give dig selv en stund med plads til bare at være. Inden gudstjenesten går i gang, er der musik og mulighed for at tænde et lys, sidde i egne tanker eller lade rummet tale, skriver Hadsten Storpastorat på sin hjemmeside og tilføjer:                      

Selve gudstjenesten har hver gang et tema, som vi dykker ned i gennem tekster, billeder, refleksion, salmer, musik, stilhed og bøn.

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
scattered clouds
11.8 ° C
12.5 °
10.9 °
91 %
5.2kmh
48 %
tors
12 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °
man
12 °