22. maj 2024

EDC Huset sørger for Hinnerup Garden til Stafet For Livet

Når årets Stafet for Livet i Hadsten skydes i gang lørdag den 28. august, bliver det med masser af fest og musik fra Hinnerup Garden. Kl. 11.20 spiller Garden op, når Team Rotary Favrskov’s cykelhold sendes afsted mod Paris. 


Derefter er der fællessang kl. 11.25 akkompagneret af Garden. Og kl. 11.30 sendes årets fightere ud på allerførste runde – den såkalde Fighterrunde – anført af Hinnerup Garden. 


Hinnerup Gardens besøg ved Stafetten i Hadsten er foranlediget og sponsoreret af EDC Huset, som gennem nogle år har været sponsor for Garden. Et atypisk samarbejde, og Garden er da heller ikke løbet over ende af sponsorer, da det indtil nu ikke har haft foreningens fokus. Indehaver i EDC Huset, Jette Eriksen, siger:

“Vi ser rigtig gerne, at vores sponsorater gør så stor en lokal forskel som overhovedet muligt. Derfor bakker vi op om det lokale foreningsliv så meget, som vi overhovedet kan. Men vi forsøger også at gå anderledes veje. Prøve noget nyt med vores økonomiske opbakning. Og det er ad denne vej, at vores samarbejde med Hinnerup Garden for nogle år siden kom op at stå”.


Derfor er det heller ikke første gang, at EDC Huset har inviteret Garden til byen i anledning af ‘byfester’.

“Vores sponsorater skal helst komme så mange som overhovedet muligt til gode. Og når Hinnerup Garden besøger Hadsten, er alle velkomne til at kigge på og lytte med – også til Stafetten. Det er vigtigt for os. Der er altid en helt speciel stemning, når Garden spiller op, og det glæder vi os til”.


EDC Huset stiller som altid selv et hold til årets Stafet for Livet. For første gang i samarbejde med Hadsten Håndbold. Holdet hedder EDC Huset Hadsten Håndbold og tager gerne imod tilmeldinger fra alle, der har lyst til at være med.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler