20. juli 2024

8370 har igen fået en skærsliber

Et klassisk gammelt håndværk, er for tiden ved at få et comeback, nemlig slibning af knive. Det er to iværksættere fra Østjylland, der har startet firmaet op, og nu er turen så kommet til, at også 8370 får deres egen skærsliber.

“De seneste år har Danmark oplevet et væsentligt fald i fuldtids skærslibere, og vi ser i dag kun en håndfuld skærslibere i et mere eller mindre professionelt set-up. Vi ønsker derfor at finde nye dygtige lokale iværksættere med hænderne skruret rigtigt på, og matche disse udbydere med de mange millioner husstande, der findes i Danmark. Vi er sat i verden for at gøre det let og håndterbart for både de nye skærsliberne og kunderne” oplyser partner Anders Weinreich i en pressemeddelelse.

Det er Simon Volsman der bliver den nye skærsliber i 8370, og han er klar til travl tid, men lover samtidig flot service i forhold til at hente og bringe knivene.

“Jeg tilbyder slibning af køkkenknive, samt alt fra rageknive til jagt & foldeknive. Dem sliber jeg på japanske vådsten, samt andre sten til frihånds slibning. Jeg afhenter knivene, sliber på min hjemmeadresse og leverer dem tilbage” udtaler Skærsliber Simon Volsmann.

Du kan læse mere om Skærsliberen og hvordan du får bestilt Simon på hjemmesiden www.skarsliberen.dk

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler