24. maj 2024

Brug for mere plads

Efter ca. 1½ år i Søndergade rykker Jysk Alarm og Sikring snart i nye og større lokaler på Mågevej. Virksomheden er godkendt låsesmed og alarminstallatør og beskæftiger sig også med nøgleservice, adgangskontrol og videoovervågning. Da de etablerede sig i Søndergade var målet at blive en del af bylivet, så privatkunderne også fandt det naturligt at kigge ind og det er i stor udstrækning lykkedes.

”Vi har været glade for vores valg af placering på Søndergade. Vi har nydt det lokale samarbejde med de andre butikker i byen og det gode handelsliv. Og vi har nydt, at kunder bare kunne komme ind fra gaden og få råd og vejledning. Og da der også er butik i de nye lokaler, håber vi at folk stadig vil benytte sig af det. Vi satser fortsat også på private kunder” fortæller indehaver Flemming Thomassen da ByensNyt kiggede forbi forretningen i Søndergade. Flemming driver virksomheden sammen med sin forretningspartner Brian Axelsen.

Årsagen til flytningen er lidt af en solstrålehistorie. ”Rammerne her er simpelthen blevet for små. Vi har haft rigtig god vækst og er gået fra 3 til 7 mand siden vi overtog virksomheden i 2018 og vi har brug for mere plads” siger Flemming Thomassen, der fortæller, at de gennem et stykke tid har været på udkig efter nye og større lokaler i byen, der både har gode rammer for medarbejderne, så man kan opretholde et godt arbejdsmiljø og som samtidig har gode værkstedsfaciliteter.

”Derudover vil vi jo gerne være fremtidssikret til fortsat udvikling og det er der mulighed for på Mågevej”, slutter Flemming Thomassen tilfreds. ”Vi er glade for at være i Hadsten og har faktisk slet ikke overvejet andre muligheder og ved at blive i byen, har vi sikret, at der fortsat er en lokal fagmand inden for, alarm, videoovervågning og låse”.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler