24. september 2023

Content for web-baserede virksomheder i hele Favrskov

Netværket Favrskov Forretning Online, der er etableret i samarbejde med Favrskov Erhvervsråd afholder møde i Sløjfen d. 26. august kl. 08.15-10.45 og har denne gang fokus på content.

På mødet vil deltagerne høre mere om, hvordan man tiltrækker de rigtige besøgende til en webshop og hvordan man på på en virkningsfuld måde, kan eksponere sin virksomheds produkter og ydelser.

Det er repræsentanter fra to toneangivende Hadsten-virksomheder i web-branchen, der øser ud af deres erfaringer: På dagen vil du opleve John Nielsen fra web-bureauet OnlineSynlighed.dk og Jesper Nielsen fra Loebeshop.dk og der bliver god mulighed for videndeling og erfaringsudveksling.

Er du interesseret i at styrke din onlineposition eller din webhandel, så tilmeld dig arrangementet her.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler