9. december 2023

Der er drøn på hos Danbolig Hadsten

Der er for alvor dømt sommerferie for mange i Danmark, men boligmarkedet er på ingen måde gået på ferie, tværtimod. Der er fuld damp på kedlerne, og det kan i den grad mærkes, også i 8370 Hadsten.

Trods Corona og deraf nedgang i mange brancher, så har boligmarkedet holdt fanen højt, og det er for alvor sælgers marked. Hos Danbolig Hadsten er gaspedalen også trykket i bund, og juni måned blev tæt på alle tiders rekord for Joan Bank og Tommy Risgaard, der tilsammen ejer mæglerforretningen.

“I juni havde vi 13 handler, hvilket  er langt det meste vi nogensinde har lavet i forretningens historie. Det er så sandeligt blevet sælgers marked, hvor boligerne ofte ikke når på markedet før de bliver solgt og i mange andre tilfælde bliver handlet inden for få uger”, lyder det begejstret fra Tommy Risgaard til ByensNyt.dk.

Der er faktisk så stor efterspørgsel på boliger for tiden, at ikke alene må mange betale fuld pris, mens andre ender med at betale mere end boligen oprindeligt var udbudt til. Så Tommy har da også en opfordring til ByensNyts læsere, hvis man går med salgstanker.

“Den store efterspørgsel sætter positivt pres på boligpriserne, for ikke alene må køber som oftest slippe den fulde købesum for huset, men også mængden af huse til salg falder drastisk og har gjort det i en længere periode. Det betyder ganske enkelt at priserne stiger. Så måtte der sidder potentielle sælgere blandt læserne, så kan vi berette at boligpriserne aldrig har været bedre for boligejerne end de er lige nu”, lyder meldingen fra Tommy.

Forlængelse af sponsorat til Oskar Kristensen

I går kunne vi her på ByensNyt.dk fortælle, at Danbolig også har forlænget deres sponsorat med Oskar Kristensen, der er Danmarksmester i Gokart i RMC-klassen. Det har Tommy naturligvis en kommentar til.

“Vi har valgt at forlænge samarbejdet med Oskar, blandt andet på grund af de fine resultater som et Danmarksmesterskab i RMC klassen og videre deltagelse ved VM i Italien. Det synes vi er mega flot og super godt gået. Oskars flair for at køre stærkt hviler på et stort talent, der kan drive det meget langt i motorsportsverdenen. Samtidig er han lokal og det kan vi rigtig godt lide hos danbolig Hadsten”.

Relaterede artikler