24. maj 2024

Du må gerne skrive vi har travlt….

Sådan sagde ejer af Byens VVS Lars O. Nonboe da ByensNyt talte med ham fredag eftermiddag. Onsdag blev vi varslet om, at vi nok ville få en ordre på at levere håndvaske til kommunens skoler, når de skulle åbne for de større elever i den kommende uge.

“I går eftermiddags (torsdag – red) fik vi opgaven og vi har siden da været i fuld gang med at producere vaske til skolerne i Ulstrup, Thorsø, Hammel, Hinnerup og Hadsten” fortæller Lars Nonboe og fortsætter; vi skal producere og montere 20 dobbelte håndvaskeløsninger med i alt 40 håndvaske i, så vi har 8 mand på opgaven og vi kommer til at arbejde hele weekenden, men det gør vi gerne. Og du må godt skrive, at vi har travlt, for det har vi”, fastslår han.

Her fredag eftermiddag er man i fuld gang med at montere vaske i Ulstrup mens resten af medarbejderne er i færd med at producere nye vaske udenfor virksomheden, så det kører nærmest som på samlebånd. “Vi skal være færdig mandag morgen, når eleverne møder ind og det vil vi lægge os i selen for at blive.”

“Men det har været en fornøjelse at opleve, hvor fleksible skolernes pedeller eller viceværter, hvad de nu kaldes, har været. Det er jo ikke kun os der skal arbejde i weekenden. Pedellerne skal jo også møde ind i weekenden og assistere os og det gør de helt uden at kny, så det er det rene teamwork” konstaterer Lars Nonboe.

Byens VVS, der har hovedkontor på Mågevej i Hadsten arbejder også i flere af de omkringliggende kommuner, men Lars Nonboe fortæller, at det ikke er mange steder, at man er lige så langt fremme i skoene med håndvaske på skolerne som man er her i Favrskov. “Her tager de tydeligt håndvaske og hygiejne meget seriøst” slutter han.

Nye udendørs håndvaske til skolerne klar til afgang på Mågevej

Fotos Byens VVS

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler