20. juli 2024

Fire nye lejligheder i Nørregade er snart klar til indflytning

Til august er fire nye lejere klar til at rykke ind i de nyopførte lejligheder i Nørregade i Hadsten, lige over for Sundhedshuset og biografen. Det er Jørn Sørensen, der står for byggeriet, og det er hans tredje ejendom i Nørregade, der nu snart står klar.

Der er ikke blevet holdt rejsegilde før nu, og da boligerne endnu ikke er helt færdige, mente Jørn Sørensen godt, at man kunne kalde det for rejsegilde i dagens anledning. Der var såmænd også hejst en krans på en af de fire lejligheders altan, der blev serveret øl, sodavand og lækre sandwich fra Mester Jacob, så stemningen var bestemt der hen ad.

Mange var mødt op, her i blandt naboer, de kommende beboere samt håndværkere, arkitekt og ingeniører, og alle var begejstrede for de nye lejligheder, og bygherre, Jørn Sørensen, var også selv godt tilfreds med resultatet, og pointerede overfor ByensNyt, at nu havde han ikke flere projekter lige foreløbig.

“Jeg er godt tilfreds, og synes at resultatet er blevet lige som jeg havde håbet. Det er fire regulære lejligheder, lige midt i byen, og det har bestemt ikke været svært at få dem lejet ud. Der er stor mangel på lejligheder af den her type i Hadsten, og der er allerede en del på venteliste, både til de fire nye samt de 11 lejligheder ved siden af”, konstaterer Jørn Sørensen.

Det er primært lokale håndværkere der har stået for byggeriet, blandt andet KE El-installation og Byens VVS, på grunden, hvor der før lå et hus fra 1886, og nu er der, i følge Jørn Sørensen, en god sammenhæng i Nørregade.

“Vi havde i forvejen bygningen ved siden af med 11 lejligheder, og nu er der så kommet, i samme stil, fire mere, der hører sammen i samme forening. I kælderen bliver der opbevaringsrum samt vaskefaciliteter, og så kommer der et gæsteværelse, som alle 15 lejligheder har mulighed for at leje, når de får gæster, hvilket har været efterspurgt. Lejlighederne er på godt 95 kvadratmeter brutto, og vel lige godt 80 kvadratmeter netto, så det er oplagt til enlige eller ægtepar”.

Udsigten fra altanen på førstesal fejler bestemt ikke noget

Skulle man være interesseret i en af de fire lejligheder eller en af de andre lejligheder i JS Ejendomme, blandt andet på Nørregade og Kirketorvet, så kan man kontakte JS Ejendomme via hjemmesiden. Jørn Sørensen ejede indtil 2007 det der hed Mågevejens Murer- og Tømrerforretning, også kaldet MMT, der i 2015 dog gik konkurs under de nye ejere.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler