15. juni 2024

Foldby Autoteknik fejrer nye lokaler med Åbent Hus

Før sommerferien købte Foldby Autoteknik i Hadsten nyt værksted og kontor, da de overtog Anders Petersen Automobiler på Skanderborgvej, lige ved siden af Shell.

Siden da er værkstedet og de omkringliggende faciliteter blevet sat i stand, og man har nu rykket det tidligere værksted, der også lå på Skanderborgvej, ind i det nyistandsatte. Det skal naturligvis markeres, og derfor inviterer Foldby Autoteknik nu til Åbent Hus fredag den 15. september fra 12-18.

”Vi er rigtig glade for det nye værksted, hvor vi har fået mere plads både inde og ude, og dermed også flere muligheder i fremtiden for mere vækst i Hadsten. Vi er også blevet lidt flere ansatte, da vi fik mulighed for at ansætte de tidligere ansatte ved Anders Petersen Automobiler, hvilket vi er glade for”, lyder det fra Nicholai Eberhard, der ejer Foldby Autoteknik i Hadsten og tilføjer:

”Jeg synes det er på sin plads at markere at vi har fået nyt værksted, så derfor inviterer vi til Åbent Hus den 15. september, hvor der er lidt godt til ganen, både til børn og voksne, og er man heldig, så kan man også vinde et gavekort til Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg og gavekort til værkstedet”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler