21. maj 2024

FROST DANMARK A/S indviede det nye domicil

Flaget var i dag i top da FROST Danmark A/S i dag havde åbningsreception og indvielse af deres nye domicil på Bavne Allé.

Det er et imponerede flot byggeri som FROST nu har indviet og det nye domicil danner en perfekt ramme for de prisbelønnede designs som i stort tal strømmer ud fra virksomheden til kunder i hele verden.

Det var en stolt og glad Hans Jørgen Frost der selv tog imod de mange gæster til receptionen i indgangen og bød dem indenfor til en indbydende buffet og en rundvisning på kontoret, i showroomet og på lageret.

Hans Jørgen Frost tog imod gæsterne i indgangen.

Det er arkitekt og designer Henrik Bønnelycke der har tegnet det nye byggeri og han står også bag hovedparten af de designprodukter, som FROST har i deres sortiment.

Arkitekt og designer Henrik Bønnelycke som har designet den prisbelønnede FROST Pedal Bin, der ses bag ham og som bl.a. har modtaget de fine designpriser; Red dot design Award, German Design Award Special og IF Design Award

“Ja, jeg er naturligvis også glad for at se byggeriet stå færdigt”, sagde Henrik Bønnelycke, da ByensNyt fik en snak med ham til receptionen. Henrik Bønnelycke har samarbejdet med FROST-stifteren Hans Jørgen Frost siden starten for 18 år siden.

Receptionen var velbesøgt og også borgmester Nils Borring kom forbi. Han var også tydeligt imponeret over det flotte byggeri og glædede sig over den internationale succes som FROST som lokal virksomhed har.

FROST har ikke alene fået et nyt flot kontordomicil. De har også fået et nyt lager. Virksomheden kom fra et lager fordelt i flere bygninger i Erhvervsparken og har nu fået det hele samlet i et højlager, hvor alle produkterne er kategoriseret digitalt. Det har bl.a. lettet arbejdsforholdene for medarbejderne markant og samtidigt gjort modtagelse og forsendelse langt mere effektivt.

Hans Jørgen Frost gav en rundvisning på det nye højlager
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler