26. september 2023

God stil

Der var fadøl i hanen, rød-hvide farver, pølser og EM-musik i højttalerne da K.E. El til middag i dag samlede deres 14 svende og 4 lærlinge til en gang weekendhygge.

“Jeg er jo selv lidt af en fodboldtosse” fortæller ejer af K.E. El-installation Torben Eriksen til ByensNyt “og så synes jeg det kunne være sjovt at lave vores egen lille optakt, så jeg havde bedt alle om at oplyse deres trøjestørrelse og så har jeg bestilt en fodboldtrøje med logo på til dem hver. Og den tog de da godt imod” siger Torben.

“De er ikke lige fodboldtossede allesamen, men EM-stemningen vil de gerne deltage i” afslutter han grinende på vejen tilbage til hyggen. Så nu kan alle medarbejderne i K.E. El gå sommeren og EM i møde i de rette rød-hvide farver. God stil

Der var fodboldtrøjer til alle hos K.E. El op til weekenden.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler