20. juli 2024

Hadsten Computer fejrer 10 års jubilæum

For ti år siden, 1. juli, så Hadsten Computer dagens lys, da Stefan Granholt slog dørene op i de lokaler, hvor Stenovnspizza Hadsten i dag har til huse på Hadsten Station.

Siden da, er turen gået forbi et lejemål i Søndergade, indtil butikken sidste år flyttede til de nuværende lokaler i Østergade, ganske tæt på, hvor det hele startede. Mens Stefan kun var sig selv tilbage i 2013, så er der i dag fire mand på lønningslisten, og står det til indehaveren, så behøver det ikke nødvendigvis at stoppe der.

“Der er nok at lave, det må jeg sige, både i forhold til private kunder, men også i forhold til erhvervskunder, og i begge tilfælde, så kommer de ikke kun fra Hadsten, men også fra omegnsbyerne og sågar Aarhus, hvor vi har flere kunder. Så som det ser ud lige nu, så har vi rigeligt at lave og vi får arbejdet de timer som vi skal. Nu er vi fire på lønningslisten, men det kunne sagtens blive til flere, og jeg glæder mig i den grad over den lokale opbakning, som gør det muligt”, fortæller Stefan til ByensNyt og tilføjer:

“Jeg kunne såmænd godt bruge mere plads, selvom vi fik en del mere plads ved vores flytning, så opstår der ved lejlighed en mulighed der kan kombineres med vores nuværende, så er jeg bestemt åben for dette”

Hadsten Computer har udover en fysisk butik, også en webshop, og den kommer der, i følge Stefan, meget mere fokus på i den kommende tid.

“Det har taget noget mere tid at komme ordentlig på plads i de nye lokaler, så projektet med webshoppen er blevet skubbet lidt, men nu føler jeg at der er mere luft, så det kommer der til at gå nogle timer med i nærmeste fremtid”

Nu står den så på jubilæum, og som altid når Stefan er involveret, så bliver der tænkt kreativt og lokalt omkring, hvordan det skal markeres, og fejringen er så småt ved at være på plads.

“Jeg havde først tænkt, at vi ikke skulle lave et stort nummer ud af det, men det griber om sig, så lige nu bliver det noget med øl fra JM Bryg i Lerbjerg, lokal vin fra Vitten samt softice fra Mammis Gelato, så det skal nok blive festligt, og jeg håber at mange vil kigge forbi og være med til at gøre det til en god dag”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler