20. juli 2024

Hadsten Malerforretning er på toppen lige nu

De glade malere fra Hadsten Malerforretning Christina & Brian er allerede i fuld gang igen efter afsluttet ferie og lige nu er de i færd med at male en lejlighed på 6. sal i det helt nye Lighthouse i Århus.

“Jo tak”, siger Brian da ByensNyt ringer til ham, for at høre om de har haft en god sommer og for at høre lidt om, hvordan markedet ser ud lige nu. “Det meste af vores arbejde er jo i Favrskov og vi har mange gode lokale opgaver i den kommende tid for både kommunen og gymnasiet og har også flere opgaver hos private kunder, så vi klager ikke” smiler han.

Men lige nu er det så en lejlighed i Lighthouse i Århus, som de er i færd med at gør klar til en ny ejer. “Udsigen er fantastisk og det er virkelig nogle lækre faciliteter, der er her og så er det hele jo bare nyt , så det kunne man sagtens vænne sig til” griner han, men mener alligevel at kvadratmeterprisen nok er en tand eller to højere end deres nuværende bolig i Vissing.

Christina fra Hadsten Malerforretning nyder udsigten under arbejdet

“Så jeg tror bare vi bliver hvor vi er”, griner han, “men det er da skønt også at have opgaver udenfor Favrskov en gang i mellem”

Og når det så er sagt, så er opgaven da også kommet til forretningen via hans netværk i Hadsten.

“Ja det er gammel klassekammerat, som jeg ikke har talt med i mange år, der godt kunne huske, at jeg er maler og så ringede han og hørte om vi kunne gøre lejligheden indflytningsklar og det siger man jo ikke nej til.”

“Vi gør jo ikke en hel masse ud af synlighed og annoncering, så det er jo dejligt at kunderne finder os alligevel og lige nu, har vi i hvert fald masser af opgaver” afslutter den travle malermester.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler