21. februar 2024

Hadsten Maskinfabrik hyldet for fjerde gang

Der var kage til hele holdet da Hadsten Maskinfabrik forleden igen blev kåret som Succesvirksomhed. Det var fjerde gang, at den fine hæder tilfaldt Hadsten Maskinfabrik, så Keld Sørensen var en stolt direktør, da ByensNyt talte med ham i går.

“Jeg er egentlig allermest stolt over vores medarbejdere. Det er jo dem, der gennem flere år har udført det arbejde, som vores kunder sætter så stor pris på” fortæller han. “Det er et stabilt og loyalt hold, som går op i deres arbejde og som er gode til at levere høj kvalitet”, så det er ligeså meget dem der fortjener prisen som mig” mener Keld Sørensen.

Hadsten Maskinfabrik har gennem 25 år været en førende underleverandør af kundetilpassede specialdele i høj kvalitet. Virksomheden er ISO-certificeret og medarbejderne besidder en unik viden og er specialiseret i betjening af højteknologiske maskiner, der gør dem i stand til at levere delene med høj præcision.

Hadsten Maskinfabriks kåring som Succesvirksomhed – for fjerde gang blev fejret med kage.

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ anerkender danske virksomheder med mellem 10 og 1.500 medarbejdere. For at komme i betragtning til at modtage prisen skal virksomhederne opfylde en række kriterier og udvælgelsen baserer sig på antal ansatte i forhold til tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet.
Dertudover skal en succesvirksomhed som minimum kunne præsentere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Hvem står bag?

Det er Spar Nord og BDO der står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler