28. februar 2024

Helle har været på inspirationstur og der er meget at glæde sig til

I denne tid er det sæson for modemesser, både i København, men også i Aarhus, og Herning, hvor der findes inspiration til de kommende måneder.

I januar og februar står modehusene i kø for at vise de nyeste kollektioner frem, og en af dem der har været på farten er Helle Bandholtz-Madsen, der ejer Mrs. Jones i Hadsten. Hun har været på flere forskellige messer, og fundet mange nye ting, som i de kommende måneder bliver præsenteret i butikken i Søndergade.

”Jeg har været flere steder i år, både i Herning på FormLand og så i Aarhus ved Savværket, mens jeg har droppet modeugen i København denne gang. Mange af mine leverandører holder til i Aarhus, så i år følte jeg ikke, det gav mening at tage til København. Samtidig med indkøb, så handler det om inspiration til butikken og få et godt indtryk af, hvad der rører sig lige nu”, fortæller Helle til ByensNyt og tilføjer:

”Jeg får nogle gange øjnene op for nye brands når jeg er afsted på en messe, og så er det det jo altid godt at komme ud og se hele kollektioner, præsenteret på en anderledes måde, end når man ser det fra sælgeren i butikken”

Noget af det, som trender lige i øjeblikket, og har gjort det i et stykke tid er bukser til kvinder, også når der er fest og farver på plakaten.

”Kjoler er stadig noget der efterspørges, men lige for tiden er det bukser der efterspørges, især med lidt vidde i buksebenene. Det er virkeligt noget som vi sælger meget af, og det tror jeg fortsætter et godt stykke tid endnu”, lyder det fra Helle, der tilføjer at også jakkesæt, der for alvor blev en ting i 2023, stadig er et hit. Hun understreger samtidig, at Mrs. Jones naturligvis har et stort udvalg af bukser i alle afskygninger, og til alle kropsformer:

”Vi gør meget ud af at finde den helt rigtige model, og det er yderst sjældent, at vi må give op”

Helle har netop været på Formland messen i Herning, som er en livstilsmesse med fokus på tidens tendenser indenfor mode, interiør, smykker og meget mere. Her fandt hun flere spændende ting, blandt andet filtblomster.

”Noget som jeg fandt på Formland, og som snart er i butikken, er blomster lavet i filt fra Én Gry og Sif, og dem glæder jeg mig til at vise frem. Det er en helt anderledes måde at pynte op på, og vi kan også lave helt regulære buketter, f. eks som værtindegave”

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler